POLKUPYÖRÄT: Paras valikoima tällä puolen Pielistä

Turha mennä meitä kauemmas!

Valikoimamme on aidosti kattava. Meiltä löydät polkupyörän kadulle, tielle tai maastoon, sähköavusteisena tai perinteisenä versiona!

Saman katon alta järjestyvät luonnollisesti myös huollot, varaosat ja tarvikkeet.

 

Merkkimme:

Helkama valmistaa nykyaikaisia ja korkealaatuisia sähköpyöriä ja polkupyöriä Hangossa, Suomen suurimmassa, ja itseasiassa ainoassa yli 25.000 pyörää valmistavassa pyörätehtaassa. Helkama-pyörät on suunniteltu kaikkiin olosuhteisiin ja tarpeisiin – kaupungista maastoon, hiekalta asfaltille, Hangosta Ivaloon. Löydä siis oma Helkamasi ja nauti, se on yli 100-vuotiaan suomalaisen perheyrityksen kokemuksella ja ammattiylpeydellä tehty.

 

Merida on yksi maailman suurimmista ja tunnetuimmista pyörämerkeistä maailmassa. Taiwanilainen pyörävalmista on tullut tunnetuksi erityisesti huippuunsa hioituista runkodesigneista ja geometrioista sekä innovatiivisista suunnittelustaan. Tuotekehityksen päämaja sijaitsee Saksassa. Meridan valikoimaan kuuluvat niin manuaalipyörät kuin sähköpyörätkin, jpoista erityisesti sähkömaastopyörät ovat niittäneen mainetta ja kunnia viime vuosina ympäri maailman eri testeissä. Merida on ollut ja on edelleen myös vahvasti mukana kilpapyöräilyn maailmassa sponsoroimalla Team Bahrain Victorious –ajotiimiä.

 

Orbea on Espanjan Baskimaalta tuleva pyörämerkki, jolla on takanaan pitkä, lähes 100 vuoden historia pyörävalmistajana. Jokainen Orbea tehdään oman merkin kanssa omassa tehtaassa Mallabiassa, lähellä Bilbaon kaupunkia. Itse tekemällä laatu voidaan varmistaa ja lisäksi oma tuotanto mahdollistaa mahtavat kustomointimahdollisuudet.

 

Rock Machine on vuonna 1994 perustettu merkki. Sen pyörät tulevat modenrilta tehtaalta Euroopasta. Rock Machinen valikoima kattaa pyörät kaikenikäisille ja kaikenlaisille alustoille – maantieltä maastoon. Kaikki pyörät valmistetaan omalla tehtaalla ja Rock Machine tunnetaankin korkeasta laadusta, luotettavuudesta sekä erittäin moderneista pyörämalleista. #intrailwetrust.

 

 

Kysy lisää:

Puh. 044 56 141 56
info@koneasema.fi